CONVENI
AMB LA LLAR DE JUBILATS
I AMB
L'ASSOCIACIÓ DE DONES

Presentant el carnet adherit a la llar de jubilats d'Alpicat o a l'Asociació de Dones, la persona titular i familiars podran disposar d'una serie d'avantatges a Centre Optic Alpicat:

- REVISIONS VISUALS GRATUĻTES.
- ULLERES GRADUADES: 50 €, en visió llunyana i/o propera (muntura + vidres).
- ULLERES GRADUADES ANTIREFLECTANTS: 80€, en visio llunyana i/o propera (muntura i lents incloses).
- ULLERES PROGRESSIVES / MULTIFOCALS, a partir 150€, lent bàsica en promoció (muntura i lents incloses).
- ULLERES DE SOL amb total protecció UV: a partir 35€.
- ULLERES DE SOL amb total protección UV graduades: a partir 70€.


I, en tots els productes fora de campanya, el 20% de descompte.


L'adaptació i prova per lents de contacte (valor estimat 30€) és gratuïta, per ser soci de la Llar de Jubilats d'Alpicat i de l'Associació de Dones d'Alpicat.

Fem la prova de les lents de contacte gratuitament, deixant-les de prova a l'usuari una setmana.

   
Centre Òptic Alpicat
   
Aquests preus tenen validesa fins al 31/12/2017.
         
       
       
Conveni de col·laboració entre el ICAA (Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció) i Centre Òptic Alpicat.   En cas els menors tutelats necessitin atenció ocular, l'ICAA facilitarà el nom de l'òptica més propera per el menor, on aquesta es compromet a realitzar l'examen optomètric i/o compensació òptica segons acord entre l'ICAA i el Centre Optic.

Qualsevol despesa económica va a càrrec de la Generalitat de Catalunya, en cas els tractaments requereixen més d'una visita o un import econòmic més elevat de 128,32 €, necessitaràn de la valoració per part de la Administració previa aportació pressupost.

   
Centre Òptic Alpicat.
   
Conveni vàl·lid fins 31 desembre 2019.
         
         
         
Conveni de col·laboració entre la Creu Roja i Centre Optic Alpicat   En cas qualsevol persona necessitada es posi en contacte amb la Creu Roja, si aquesta creu oportú la necessitat d'assistència optòmetrica, facilitarà el nom de l'òptica més propera on se li realitzarà un examen optomčtric i qualsevol despesa económica serà a càrrec de la Administració previa aportació pressupost.
         
         
         
Conveni amb els Jutjats de Lleida   L'optometrista Alícia Vilanova Gatius (col·legiada n.8916), a càrrec de Centre Òptic Alpicat, forma part del Llistat de Pèrits Judicials, on la poden designar, si així ho requereixen, com a profesional a efectes de fer un informe d'un cas concret.
     
     
               
         
         
Conveni amb el C.B. Alpicat   Revisió Visual Complerta i mesura de la Tensió Ocular, així com un 20% de descompte en qualsevol producte i/o adaptació que necessitin, tant d'ús particular com la resta familia.