La nostra tasca

A Centre Òptic Alpicat ens interessa cuidar la salut visual dels nostres pacients, així com resoldre els possibles problemes oculars.

No és suficient distingir objectes o lletres, ho hem de fer comfortablement.

Per aquest motiu, tenen al seu servei la part humana, els òptics optometristes, i la part tècnica, la maquinària, necessàries ambdues per desenvolupar adecuadament aquesta tasca.

En la nostra tasca diaria com Optometristes treballem la visió binocular, sabem que tant important és tractar la possible hipermetropía, miopia o astigmatisme del pacient, com treballar i desenvolupar una bona coordinació dels dos ulls. Si falla un d'aquests elements pot portar molts problemes de concentració, fatiga visual, fracàs escolar.

Durant l'any 2012 hem anat un pas endavant introduïnt nous elements en les nostres revisions visuals diaries als nostres pacients, diferents tècniques alternatives per analitzar la visió binocular, sobretot en visió propera tan important en l'era tecnològica que vivim actualment ja que la majoria de la població estar bona part del dia en tasques informàtiques i una distància de treball molt propera.

Disposem equips informàtics més avançats, UNITATS DIGITALS (UDBM) per dispositius mòvils, iPads, smartphones. Els quals ens permeten analitzar possibles anomalies visuals d'una forma molt més acurada i amena per el pacient